Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v16

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Hitta snickare

Behöver du hjälp av en snickare?

Här kan du snabbt, enkelt och gratis få prisförslag för det arbete du behöver utfört från upp till fem snickerifirmor. Hittasnickare.nu gör det enkelt för företag, privatpersoner och organisationer att jämföra offerter från snickare som erbjuder snickeritjänster inom finsnickeri eller byggnadssnickeri.

Vår tjänst använder du helt gratis och helt utan förpliktelser. Vi gör faktiskt det mesta av jobbet (förutom att utföra själva snickeriet förstås, det lämnar vi åt proffsen). Det enda du behöver göra är att lägga en stund på att förklara så detaljerat som möjligt vilken typ av snickeriarbete du behöver hjälp med, när du vill att arbetet ska påbörjas och lämna kontaktuppgifter.

Sedan kan du luta dig tillbaka och invänta offerterna.

Få offerter för alla typer av snickerijobb

Hos oss finns det inte regler för vilken typ av jobb som går att be om offerter för. Det betyder att även om du planerar ett större byggnadsprojekt eller ett mindre snickeriarbete så går det lika bra att använda tjänsten.

Det samma gäller om du ansöker i form av privatperson eller för bostadsrättsföreningens, organisationens eller företagets räkning.

De snickare som vår samarbetspartner tar fram är seriösa hantverkare som erbjuder dig sina bästa timpris. Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag på arbetskostnaden.

snickare

Välj den bästa snickaren baserat på kompetens, pris och omdöme

På många platser i Sverige råder det stor konkurrens inom hantverksbranschen. Det finns många företag som slåss om kunderna, vilket också betyder att de måste kunna matcha varandras priser.

För ett snickeriarbete kan priserna variera ganska kraftigt, från 300 kronor och uppåt per timme. Priserna är också högre på mer omfattande och avancerade snickeriarbeten. 

Förstås är det dock inte så att alla snickerifirmor har precis samma kompetens men olika priser, utan ibland finns det faktiskt en anledning till att det kostar lite mer. 

Genom vår offertförfrågningstjänst får du tillgång till all information du behöver om de firmor som kontaktar dig, för att du ska kunna göra ett så informerat val som möjligt. Det är klokt att välja utifrån en vettig kombination av pris och kompetens för just det arbete du vill ha utfört. 

Hitta snickare för privatpersoner och företag

 

Dags att bygga om eller bygga till hemma? Behöver ni få ombyggnader gjorda på kontoret? Sök och hitta snickare här. Prova att enkelt, kostnadsfritt och förutsättningslöst ta in offerter för att få en uppskattning om vad det kan röra sig om i tid och pengar.

Vare sig det gäller dig som privatperson eller företagare kan du komma i kontakt med firmor som utför snickeriarbeten. Vi hjälper dig att ta fram en offert. Har du ett gammalt badrum hemma som du alltid velat förnya? Börjar det kännas som huset blivit för litet? Behöver du göra en tillbyggnad eller är det dags för en köksrenovering för att få ett helt nytt fräscht kök att laga kulinariska läckerheter i?

Även om det handlar om mindre arbeten som att sätta in ett nytt fönster, byta en dörr eller sätta upp en vägg, kan du genom en offert få en uppskattning om vad en snickare tar för arbetet. Att få arbeten utförda har dessutom blivit betydligt gynnsammare sedan ROT-avdraget kom till.

Ta chansen och gör slag i saken av gamla planer för ditt hem eller företag!

snickerijobb

Ansök direkt och få upp till 5 offrter från snickare

Vi har gjort det barnsligt enkelt att komma i kontakt med flera snickare samtidigt och kunna välja mellan deras offerter. Du behöver faktiskt inte lägga ner mer än ett par minuter på att beskriva jobbet som du vill ha utfört och skicka iväg din förfrågan. Sedan tar vi över.

Vi förmedlar din förfrågan vidare till vår samarbetspartner som matchar den med lämpliga snickare. Upp till fem olika firmor kontaktar dig sedan med offerter, där du får ta del av mer information om företagen, kundomdömen och givetvis också prisförslag.

Utnyttja ROT-avdrag för snickare och spara pengar

Det är givetvis viktigt att ditt snickeriarbete blir bra utfört, men kostnaden är alltid en faktor som spelar stor roll och faktum är att det kan skilja en hel del mellan olika firmor (det är just därför det är så smart att jämföra olika firmor innan du anlitar snickare).

Genom ROT-avdraget får du dessutom möjlighet till en ännu billigare slutkostnad, då trettio procent av arbetskostnaden dras av. Kolla upp så att detta redan är medräknat i kostnadsförslagen som du får!

Lycka till med att hitta den bästa och mest prisvärda snickaren!

Känner du dig inspirerad av alla inredningsmagasin och alla TV-program som visar hur snickare och inredare av skapar de skönaste oaserna utav vanliga, trista rum? Vi inreder flitigare än någonsin och hemmet har gått från att vara en plats att leva i till en egen personlighet. Vi tittar gärna på hur andra har det och får lust att förändra i våra egna hem. Även ett ombonat och trevligt kontor skapar trivsel bland medarbetarna och motiverar till att jobba.

Här kan du som företagare eller privatperson beskriva vad du vill ha hjälp med och hitta en snickare som kan utföra de arbeten som du önskar. Vi låter snickare titta på din förfrågan och skicka dig en offert så du kan jämföra och hittar den som passar dina behov bäst.

Litet arbete eller en mer omfattande byggnation spelar ingen roll, för med ROT-avdraget har det blivit mindre kostsamt att få snickeriarbeten utförda. Upptäck möjligheten att göra något utav det där vanliga, trista rummet!

hitta snickare

Timpriser kan skilja sig åt

En av de främsta anledningarna till att ta in flera offerter från snickerifirmor samtidigt är möjligheten att jämföra priser.

Även om arbetets omfattning och material utgör en stor del av slutpriset för arbetet, så är även själva arbetskostnaden något som kan göra snickeriarbetet mer eller mindre dyrt. 

Vid jämförelser av olika firmors timpriser visar det sig att det kan skilja flera hundratals kronor i vissa fall. 

Givetvis ska du alltid i första hand anlita en firma som känns kompetent och pålitlig, men jämför alltid priserna först. Chansen är att du faktiskt kan spara en hel del pengar och få precis lika bra kvalitet på arbetet som hos en dyrare konkurrent.
 

ROT-avdraget gör det billigare

Att anlita snickare är förmånligt för privatpersoner, eftersom snickeriarbeten ger rätt till ROT-avdrag. Genom att nyttja ROT-avdraget blir därför arbetskostnaden 30 procent billigare.

Det går med andra ord att hitta professionella snickare utan att det behöver blir dyrt. 

Fyll i en kostnadsfri offertförfrågan och hitta din snickare!

basta snickaren

Våra senaste förfrågningar

Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Staket, ca 46 m långt. 70 cm högt med ev 80 cm sista delen pga olika höjd i trädgård. Liggande bräder med ev några återkommande stående för trevlig effekt. Delad grind vid entré.

Arne bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Hej!
Jag är ombud för min son med familj som bor i Kungsbacka.
De har en nytt kök men vi göra inklädning av kyl-frys inkl. köksskåp ovanför enheterna.
Utöver detta vill dom vill dom ha ett väggskåp/vägghylla monterad.
Kan ni utföra detta?
Kontakta mig så kan ni göra ett…

Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Staket, ca 46 m långt. 70 cm högt med ev 80 cm sista delen pga olika höjd i trädgård. Liggande bräder med ev några återkommande stående för trevlig effekt. Delad grind vid entré.

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Vi behöver byta panelen på gavelfasaden på våg kolonistuga, totalt ca 14 kvm.Fasaden är ca 4 m lång och 3 meter hög. (-fönsterytan, + triangeln under taknock). Vi undrar vad ni skulle ta för:
• Demontering och bortforsling av befintlig fasad
• Inköp och leverans av ny…

lina bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Färdigställa nybyggt badrum från grunden i nybyggt hus. Hjälp med vvs , el samt läggning av plastmatta på vägg och golv. Badrummet är 5 kvm

Filip bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Hej,

Jag söker efter en snickare för att platsbygga en garderob (2,5 lång och 3m hög) och eventuellt även sätta in en tvättmaskin i köket. Lägenheten finns på Södermalm i Stockholm.

Ali bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Vi behöver göra om köket till att anpassa nya utrustning, Bänkskivor skall sättas på plats och rivning av befintlig luckor.
En väg med isoleringsmaterial skall också resas. Enklast om ni kan komma förbi och titta. Vi vill drar igång snarast.

Päivi bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare

Jag skulle vilja ha en ny altan.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.